Acum esti aici: Acasa » 7 zile de meniu de slabit

7 zile de meniu de slabit

Reteta de 7zile pentru slabit

 Supa de baza pentru arderea grasimilor –
6 cepe verzi mari – 2 cutii rosii în bulion – 1 varza mare – 2 ardei grasi – 1 legatura tije frunze telina – 1 cub concentrat supa (pui sau vita)
 Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, curry, patrunjel sau hot sauce.
  Din aceasta supa puteti mânca oricând va este foame. Ea nu adauga calorii. Cu cât mâncati mai multa cu atât scadeti mai mult în greutate.   Puteti sa va luati si la birou într-un termos. Daca ati mâncat mult timp doar o astfel de supa ati ajunge sa suferiti de malnutritie.

7 zile de meniu pentru slabit

   Ziua 1 – orice fruct cu exceptia bananelor. Pepenii verzi si galbeni au mai putine calorii decât majoritatea fructelor. Mâncati doar fructe si supa. ca bauturi: ceai neîndulcit, suc de afine sau apa.

   Ziua 2 – orice vegetale. Mâncati pe saturate orice vegetale conservate sau crude. Încercati sa mâncati mai ales vegetale verzi (cum ar fi spanac, stevie, urzici etc), evitând fasolea uscata, mazarea, porumbul. Mâncati-le împreuna cu supa. La cina delectati-va cu un cartof copt cu unt. Nu mâncati deloc fructe.

    Ziua 3 – mâncati oricât doriti supa, fructe si vegetale. Dar fara cartof copt. Daca ati mâncat trei zile cum vi s-a recomandat mai sus si nu ati trisat veti constata ca ati slabit între 2 si 3 kg.

Mai citeste ...
Dieta Proteica Usor de Tinut va Scapa de Kilogramele in Plus Foarte Usor

    Ziua 4 – banane si lapte degresat. Mânati pâna la trei banane si beti cât mai multa apa. Împreuna cu supa obisnuita. Bananele au multe calorii si hidrati de carbon: la fel si laptele. Dar în aceasta zi, organismul dvs. va avea nevoie de potasiu, hidrati de carbon, proteine si calciu pentru a reduce nevoia de dulciuri.

    Ziua 5 – carnea de vita si rosii. Puteti mânca 250 – 500 grame de carne de vita si o cutie de rosii în bulion sau pâna la 6 rosii proaspete. Încercati în aceasta zi sa beti 6 – 8 pahare de apa pentru a elimina acidul uric din organism. Mâncati supa cel putin o data pe zi.

    Ziua 6 – carne de vita si vegetale. Mâncati cât doriti carne de vita (fiarta sau fripta) si vegetale sau cartofi. Mâncati supa cel putin o data pe zi.

    Ziua 7 – orez Uncle Ben`s, suc de fructe neîndulcit (santal) si vegetale.

    Mâncati pe saturate. Aveti grija sa mâncati supa cel putin o data pe zi. La sfârsitul celei de-a 7-a zi, daca ati respectat regimul de mai sus, veti fi slabit între 5 si 8 kg. Daca ati slabit mai mult de 7 kg. întrerupeti regimul doua zile înainte de a-l relua.

Mai citeste ...
14 solutii sa slabesti corect

     Interdictii categorice: pâine, alcool, bauturi carbogazoase, fainoase. Rezumati-va la apa, ceai, cafea fara zahar, sucuri de fructe neîndulcite, suc de afine si lapte degresat. Supa puteti mânca oricât si oricând va este foame.
     Sunt interzise prajelile si pâinea. În loc de carne de vita puteti mânca pui la gratar, dar în nici un caz pielea de pui. daca doriti în una din zile, carnea de vita poate fi înlocuita cu peste la gratar. În celelalte zile organismul are nevoie de proteinele din carnea de vita.

 

Share sa stie si altii !